A CUT ABOVE OUR BEST

Mengenai Kami

Sejak penubuhan syarikat ini, Raytech International Windows Film telah beroperasi di bawah prinsip asas “Kualiti Diutamakan”. Ini merupakan motivasi di sebalik semua perkara yang kami lakukan untuk pelanggan kami dan ditakrifkan oleh tiga komponen utama: Inovatif, kelajuan dan kerja berpasukan. Kami percaya bahawa kepimpinan ialah mengenai tingkah laku dan kami mengiktiraf bahawa kepercayaan diperoleh dalam jangka masa yang lama dengan menyampaikan janji-janji kami secara konsisten.

[Lebih Lanjut]

 

Pengilang Kami

Commonwealth Laminating & Coating, Inc. (CLC) ialah pengilang, pemasar dan pengedar utama filem tingkap kawalan solar untuk Automotif, Seni bina, Keselamatan & Sekuriti dan aplikasi Istimewa. Filem tersebut direka bentuk untuk menawarkan prestasi solar termasuk penolakan haba, pengurangan silau dan perlindungan UV.

[Lebih Lanjut]
Media Raytech
Raytech Commercial Adv 2017
Raytech CS : Beyond Perfection
Raytech Product Booklet 2015
Raytech Company Profile Video
Raytech Develop the best film for Malaysia
Bimmerfest Malaysia 2013
Live Demo on Raytech safety film in China Business Conference
Raytech International Window Film (Part 1 – Raytech Intro) 2012
Raytech International Window Film (Part 2 – Raytech Intro) 2012
Raytech International Window Film (Part 3 – Raytech Intro) 2012
Raytech International Window Film (Part 4 – Raytech Intro) 2012
Raytech International Window Film (Part 5 – Raytech Intro) 2012

Berita Terkini Raytech

Raytech CS : Beyond Perfection

Raytech pushes the limits further to create a whole new level of perfection with our prestige window films.

Get a Limited Edition TnG Card preloaded with RM30 when you sign up for EasySell today.

Selling your car? Use Carlist.my EasySell to sell your car the secured and easy way! Campaign duration: 13 Feb 2018 - 31 Aug 2018. T&C Apply.

Grab it FREE in Raytech Tinting

Raytech offering FREE Seat-Gap-Filler which is designed to prevent items from falling down in between seat gap. The promotion will run on 1st of Oct 2016 until stock finish.

Raytech is launching a whole new series of premium products!

Raytech is launching a whole new series of premium products! Stay tuned as we bring you another level of perfection with our latest creations.

New Product Launching: RAYTECH SELF HEALING FORMULATION OF PAINT PROTECTION FILM

RAYTECH™ Sell-Healing Paint Protection Film, is an invisible protection film developed to help prevent and decrease damage

LOOKING FOR RAYTECH TINTING??? JUST WAZE.

All locations of Raytech outlets in Malaysia are available in Waze now. Step 1 : Enter “Navigate” Step 2 : Key in “Raytech + Location” Example: “Raytech Petaling Jaya”, “Raytech Cheras”

Malaysia Merdeka Endurance Race in Sepang – 30th August 2014

Raytech participating as one of the sponsors of Wing Hing Motorsports Team in Malaysia Merdeka Endurance Race in Sepang

8 Perkara Yang Anda Perlu Tahu Tentang Raytech

Dari hari pertama ia ditubuhkan, Raytech International Window Films adalah jenama yang anda boleh percayai. Kami merupakan salah satu perintis industri filem cermin di Malaysia apabile filem cermin diperkenalkan 10 tahun lalu. Tambahan, para pekerja kami yang penuh pengalaman dijamin akan dapat memenuhi permintaan para pelanggan produk kami.

Lebih Lanjut

Teknologi Filem

Kami percaya bahawa kualiti filem yang baik akan menunjukkan dirinya dalam jangka masa yang panjang, untuk mencapai kualiti yang unggul dan kekonsistenan filem, kami mulakan dengan hanya kualiti terbaik bahan mentah untuk menghasilkan filem asas yang terbaik, iaitu poliester. Filem optik jelas poliester ialah asas kepada barisan produk kami.

Lebih Lanjut

Bagaimana Tahu Saya Akan Mendapatkan Filem Yang Terbaik?

“Terdapat banyak produk di pasaran, yang mana satu boleh saya percaya?”

Lebih Lanjut

Filem Perlindungan CAT Pemulihan Diri

“Perlindungan lut sinar untuk mengelakkan kerosakan yang disebabkan oleh batuan, garam, serangga dan serpihan lain di jalan raya. ”

Lebih Lanjut

Sistem Kami Untuk Melindungi Anda

“Menyediakan produk Raytech tulen adalah komitmen kami kepada pelanggan kami.”

Lebih Lanjut

Peluang Francais

Sistem francais Raytech telah dibina dan secara berterusan mencari lebih banyak pemberi francais dalam perniagaan yang semakin berkembang ini. Kami lebih sukakan kakitangan usaha sama baharu dalam perdagangan automobil yang mempunyai rangkaian dan perhubungan baik dengan bilik pameran kereta, aksesori auto, pasaran selepas, penggantian cermin hadapan, filem tingkap atau lain-lain perniagaan berkaitan auto untuk menyertao perniagaan ini. Kami menjangkakan pemberi francais kami akan terus menjana lebih banyak hasil dan terus berkembang tahun demi tahun.

Pemberi francais hendaklah mempunyai pasukan operasi yang profesional untuk perniagaan, menyediakan perkhidmatan perundingan yang hebat, pengendalian pelanggan, mutu kerja pemasangan, kerja kemasan dan perkhidmatan selepas jualan.